“A célunk nagyon egyszerű. Megvalósítani mindazt, amit a megrendelő megálmodott! “

BEMUTATKOZUNK

Társaságunk Törökszentmiklósi telephellyel 1989-ben Méter Gazdasági Munka Közösség néven kezdte meg építőipari tevékenységét, melyet az 1990-es években Méter Kft. néven, 2009 óta pedig – központunk és fő tevékenységünk szemléltetésekén – Szolnok Aszfalt Kft. néven folytat. Vállalatunk mára évtizedes tapasztalattal rendelkezik az út- és közműépítési ágazat területén, mind a tervezés, mind a kivitelezés vonatkozásában.

Munkánk során – a beruházás méretétől függetlenül – keressük azokat a kihívásokat, melyek lehetőséget nyújtanak saját tapasztalatunk bővítésére, illetve a modern kor elvárásainak is megfelelő infrastrukturális fejlesztések megvalósítására.

Több generációs szakember gárdánk lehetővé teszi, hogy a hosszú évek alatt kialakult szakmai gyakorlat, valamint az új mélyépítési irányok összevetésével – olykor hosszas szakmai viták után – a lehető legmegfelelőbb döntéseket hozzuk munkáink során.

Rendszeres megrendelőink visszajelzései alapján úgy érezzük, hogy munkavégzésünk, felkészültségünk és a munkába vetett hitünk biztos alapot nyújt számtalan fejlesztési elképzelés megvalósításához.

Eddig megszerzett tapasztalatunk alapján kijelenthetjük, hogy a mélyépítés sajátosságait nem csak kivitelezői, de beruházói és lebonyolítói oldalról is jól ismerjük. Legyen szó önerős magánberuházásról, Kormányzati- vagy Európai Uniós támogatásról, bátran ajánljuk szolgáltatásainkat és szakembereinket valamennyi partnerünk számára.

Lehoczky György
cégvezető

188 visszatérő ügyfél

fennállásunk óta

63000

burkolt felület évente

11354 munkaóra

havonta

Megvannak az eszközeink

Rendelkezünk a munka elvégzéséhez szükséges berendezéssel, géppel, eszközzel.

Minősített partner

Rendelkezünk ISO 9001, valamint ISO 14001 minősítéssel.

Versenyképes árak

Kérjen árajánlatot! Meglátja, hogy áraink versenyképesek.

Garancia

Az elvégzett munkára garanciát vállalunk.

28 év tapasztalat

Nem most kezdtük a szakmát.

Megfelelő szakértelem

Szakképzett munkatársaink tanácsot adnak Önnek.